Подршка компаније НИС - Програм „Заједници заједно 2023“

На Конкурсу који је компанија НИС спровела 2023. године у оквиру свог програма друштвене одговорности „Заједници заједно“, Институту за заштиту биља и животну средину, одобрен је пројекат под називом „Побољшање услова за научно истраживачки рад и трансфер знања у Одсеку за штеточине биља“ у вредности од 3.072.346,00 динара. Пројектом је предвиђено унапређење истраживачких и иновационих капацитета, трансфера знања и образовања у Одсеку за штеточине биља кроз инфраструктурно унапређење стакленика, Лабораторије за примењену ентомологију и Лабораторије за молекуларну дијагностику.

Програмски циклус „Заједници заједно 2023“ усмерен је на креирање подстицајног, савременог окружења које ће деци, младима, наставницима, као и научном кадру наше земље олакшати процес стицања знања, вештина и развијања способности и потенцијала.

Компанија НИС је програм „Заједници заједно“ покренула 2009. године са циљем оснаживања кључних стубова друштвеног развоја. За 15 година континуиране подршке заједници, само у оквиру овог Програма уложено је више од 1,7 милијарди динара и реализовано преко 1100 пројеката, захваљујући којима су унапређени услови и капацитети у области науке и образовања, јавног здравља и социјалне заштите, културе и спорта, као и заштите животне средине.



« Nazad
Copyright © Институт за заштиту биља и животну средину (ИЗБИС) | All right reserved | Created by NormaReclamare 2020.