Podrška kompanije NIS - Program „Zajednici zajedno 2023“

Na Konkursu koji je kompanija NIS sprovela 2023. godine u okviru svog programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“, Institutu za zaštitu bilja i životnu sredinu, odobren je projekat pod nazivom „Poboljšanje uslova za naučno istraživački rad i transfer znanja u Odseku za štetočine bilja“ u vrednosti od 3.072.346,00 dinara. Projektom je predviđeno unapređenje istraživačkih i inovacionih kapaciteta, transfera znanja i obrazovanja u Odseku za štetočine bilja kroz infrastrukturno unapređenje staklenika, Laboratorije za primenjenu entomologiju i Laboratorije za molekularnu dijagnostiku.

Programski ciklus „Zajednici zajedno 2023“ usmeren je na kreiranje podsticajnog, savremenog okruženja koje će deci, mladima, nastavnicima, kao i naučnom kadru naše zemlje olakšati proces sticanja znanja, veština i razvijanja sposobnosti i potencijala.

Kompanija NIS je program „Zajednici zajedno“ pokrenula 2009. godine sa ciljem osnaživanja ključnih stubova društvenog razvoja. Za 15 godina kontinuirane podrške zajednici, samo u okviru ovog Programa uloženo je više od 1,7 milijardi dinara i realizovano preko 1100 projekata, zahvaljujući kojima su unapređeni uslovi i kapaciteti u oblasti nauke i obrazovanja, javnog zdravlja i socijalne zaštite, kulture i sporta, kao i zaštite životne sredine.



« Nazad
Copyright © Institut za zaštitu bilja i životnu sredinu (IZBIS) | All right reserved | Created by NormaReclamare 2020.